Tesla Model Pi How is the world making progress in science and technology, we are still looking for a great marriage hall to celebrate our unique wedding with all pump and show. Read the following features and see how education is helping the people who want to move and serve humanity. I. Introduction - Elon Musk's new venture: Tesla Model Pi smartphone II. Revolutionary Features - Disrupting the smartphone market III. Comparison to Competition - iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel IV. Key Advantages - Reasons behind Musk's claim to "destroy" existing smartphones V. Conclusion Impact of Tesla Model Pi on the smartphone industry Elon Musk, the innovative mind behind Tesla, SpaceX, and Neuralink, has announced his latest venture. It will change the mindset: the Tesla Model Pi smartphone. This revolutionary device promises to shake up the smartphone market, challenging the dominance of industry leaders like iPhone, Samsung Galaxy, and Google Pixel. But what sets th...
Get link
Facebook
X
Pinterest
Email
Other Apps
How to use Pronouns - Choose the correct option in English Grammar
Get link
Facebook
X
Pinterest
Email
Other Apps
-
Choose the correct option -Pronouns - in English Grammar
Click here to attempt a test of Sequence of Tenses
1. She is taller than ____.
ANSWER= (B)
Explanation: She is taller than I (am). This is a comparison of the subjective case to the subjective.
2. She does her work better than ____.
D
ANSWER= (A)
Explanation: She does her work better than her friend.
3. She is a ____ teacher in our college.
ANSWER= (B)
Explanation: She is a good teacher in our college.
5. He wants to work hard so that ____ may get good marks.
ANSWER= (C)
Explanation: He wants to work hard so that he may get good marks.
6. She does not pay full attention to ____ studies.
ANSWER= (B)
Explanation: She does not pay full attention to her studies.
7. ____ has a good knowledge of computers.
ANSWER= (B)
Explanation: He has good knowledge of computers.
8. If she gets a chance, ____ will do it.
ANSWER= (C)
Explanation: If she gets a chance, she will do it.
9. Sara has bought a gift for ____ father.
ANSWER= (B)
Explanation: Sara has bought a gift for her father.
Grammar Quizzes in Javascript 80 MCQs-Set II-Self-Assessment Test Choose the correct option Question of Next Good Try! You've Got out of answers correct! That's Try again until you get all green
Grammar Quizzes Self-Assessment Test Past Papers Choose the correct option-Verb Corrections Question of Next Good Try! You Got out of Answers correct! That's Try Again or Give your Feedback Past Papers- Verb Correction Test No. 12
The use of verb correction is very important in learning English. In the Present Tense. Use the following rule for the worksheet given below: a. 's/es' is used with the first form of the verb with the Third singular noun or pronoun. No 's/es' is used with I, we, they and you. b. 'is, are, and am' are used in Present Continuous Tense c. 'has & have' is used with the Past participle in Present Perfect Tense Worksheet Choose the correct option- Verb Correction 1. They always ____ a noise in the class. A) make B) makes C) making D) to make 2. She always ____ a noise in the class. A) make B) makes C) making D) to make 3. Do the children ____ in the street? A) playing B) to play C) played D) play 4. All the children ____ a free period today. A) wants B) want C) wanting D) to want 5. She never ____ a lie. A) tell B) telling C) tells D) to tell 6. Do they ____ any money? A) has B) had C) having D) have 7. She ____ delicious food for me. A) cooking B...
Thanks Sir.
ReplyDelete